Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Zanimljivi kanali na Youtube-u

StefanTeleporter · 1391

Van mreže StefanTeleporter

• Iskusan
    • Rejting: 2
  • Manda94 je gej i to nije okej.
    • Pogledaj profil
    • Jutjub Kanal
poslato: Januar 03, 2017, 01:03:48
Moram i ja da zaradim koji dinar pa rešio da napravim temu. .lak.

Ovde predlažite sve zanimljive kanale i napišite kratak opis.

Magični Video - Čovek snima jako smešne videe (npr. Vrste osoba na dočeku Nove godine itd.) i Creepypaste.

Idiokratija - Snima videe koji su uglavnom vezani za teorije zavere.

Novi Anonimus -  Snima isto što i njegov brat Idiokratija.

Fskpz gaming - Ovde možete naći veliki broj walktrought-ova igrica.

Shonen BALKAN - Anime recenzije.

Goša sa raskršća - Snima pesme, a ima i par njih vezanih za Zmajevu Kuglu.

Cache & Djavo - Snimaju smešne pesme.

« Poslednja izmena: Januar 03, 2017, 01:12:49 od strane StefanTeleporter »

We don't even know if there is such a thing as justice in the world. We fight believing in our own justice. But if the enemy is doing the same thing, who's right?

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #1 poslato: Januar 05, 2017, 14:18:09
Posto je kolega @StefanTeleporter naveo vecinu zanimljivih kanala koje ja takodje pratim navest cu samo dva kanaal koji su po meni jako zanimljivi i interesantani.

1.Kanal se zove ahmox
I ovaj kanal se bavi top5 klipovima,ali to nisu uobicajeni top5 klipovi,vec to su klipovi na kojima su uhvacena misteriozna,mitska,paranormalna stvorenja i on uzima samo one najrealnije video snimke i ako moze da se desi da je neki video fake ali svakako vrijedi pogledati njegove klipove :)

2.Kanal se zove billschannel
A ovaj kanal se bavi razokrivanjem najpopularnijih video klipova na jutjubu i popularnih slika na internetu.On ima svoju grupu koja mu pomaze za razotkrivanje tih slika i klipova
npr:ima prijatelje koji su profesionalci u video montazi i fotoshopu i ako mu je neki video sumnjiv pita ove da provjere da li se moze montirati ako moze onda je gotovo video je fake,a ako ne mogu da tako nesto urade u video montazi ili fotoshopu onda pita neku grupu ljudi koji su specializovani za tu istragu i u glavnom kada je takav slucaj u pitanji slika ili video ispadne na kraju prava ili nepoznato ,a ovaj video me je stvarno bacio na razmisljanje pogledajte ga i vi

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže StefanTeleporter

• Iskusan
    • Rejting: 2
  • Manda94 je gej i to nije okej.
    • Pogledaj profil
    • Jutjub Kanal
Odgovor #2 poslato: Januar 05, 2017, 14:46:56
Lepo, lepo. Inace, pratim billschannel. :D Suku*ac, na thumbnail-u prvog klipa je cudoviste iz filma "Cudoviste iz Crne lagune". :O Film je dosta star, to se i vidi jer je crno-beli film. :D Ako je to negde spomenuo u klipu ubicu se.

We don't even know if there is such a thing as justice in the world. We fight believing in our own justice. But if the enemy is doing the same thing, who's right?

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #3 poslato: Januar 05, 2017, 15:17:17
Lepo, lepo. Inace, pratim billschannel. :D Suku*ac, na thumbnail-u prvog klipa je cudoviste iz filma "Cudoviste iz Crne lagune". :O Film je dosta star, to se i vidi jer je crno-beli film. :D Ako je to negde spomenuo u klipu ubicu se.

haahah ma nije samo je to stavio sliku za thumbnail,a i ja sam cuo za film mada ga nisam gledao

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Januar 07, 2017, 12:49:52
Ja pratim samo BB kanale.

Moja preporuka:

https://www.youtube.com/user/komplexash

https://www.youtube.com/user/blast9100

Ako neko planira da pocne da trenira, ili vec trenira a ima nedoumice, sve sto ga zanima moze naci na ovim kanalima.

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Februar 20, 2017, 01:10:26
Vrhunski kanal za tehnologiju i recenzije :D

Jedinstven kanal na Balkanskoj YT sceni, ne postoji ono sto covek ne moze da popravi :D

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Jun 06, 2017, 21:20:12

Covek pravi smesne klipove,snima clash royale.

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Jul 04, 2017, 18:27:13
 WatchMojo  -  znaci likovi ugl snimaju top 10 ali ima tu mnostvo zanimljivih i cudnih lista npr. top 10 bruce lee momenata ili top 10 badass anime likova itd.

BookofKen   - Lik koji se zove Ken i njegova devojka Carley zajedno snimaju prankove jedno drugom. Jako smjesni prankovi, pogotovo kad ga cura pranka da je trudna   xD

ShonenBalkan   - Eo jedan sa Balkana. Lik snima Anime recenzije i puno stvari vezane za anime i mangu. Moja preporuka.

Van mreže direktor9

• Kralj
    • Rejting: 9
  • Sabit Gerzic
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: April 09, 2019, 19:19:24
https://m.youtube.com/user/OGKanal
Covjek se bavi iskljucivo sa retro igricama...

"Never train children when their mothers are around. It's always trouble."
Piccolo

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: April 10, 2019, 20:28:06
Scaretheater odličan kanal koji se bavi demantovanjem ukletih yu tube snimaka, slika itd

Nexpo kanal koji se bavi analizom snimaka i internet misterija

Reignbot Isti kao i prethodni samo bolji

Top 5 Unknown Sardžaj isti kao i prethodni kanali

« Poslednja izmena: April 10, 2019, 20:30:58 od strane NikolaAF »