Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Pro Evolution Soccer 2017 (Download - PC)

Welicak94 · 605

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Novembar 28, 2016, 01:26:56
Informacije:

Godina izbacivanja: 2016
Zanr: Sport
Proizvodjac: Konami Digital Entertainment
Platforma: PC
Jezik: Eng | Rus
Izdanje: RePack

Potrebna konfiguracija:

Procesor: Intel Core2 Duo 1.8GHz / AMD Athlon Ⅱ X2 240 ili slicno
RAM: 2 Gb
Grafika: DirectX 9.0c compatible video card. 1024MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 8800 / AMD/ATI Radeon X1600 / Intel HD Graphics 3000 ili bolje)
Slobodna memorija: 6 Gb

Opis:

Pro Evolution Soccer 2017 - Trijumfalni povratak vec mnogo poznate igrice, koja je iz godine u godinu sve bolja i bolja.
Glavna ideja PES-a 2017 - "Kontrola nad realnostima". Realnost i fizika igrice je nikad bolja, kako po kontrolama tako i po vizuelnosti i fizici ponasanja. Interaktivnost visokog nivoa, poboljsane statistike igraca, neverovatni gejmplej - sve to u PES 2017.

Link za skidanje najnovijeg patch-a sa novim sastavima (25.01.2017.). Vrlo pouzdano. Ostavljajte vase komentare i misljenja. Koji su vama omiljeni timovi, sa kim najvise volite da igrate i slicno. :)
Moje misljenje da je ovaj PES vrhunski, i glupo je reci da je losiji nego prethodni kako mnogi vole da kazu. A to nije tacno, stvarno je poboljsan u kretanju igraca i samoj grafici. Realistika je na visokom nivou, a ko proba i uverice se.
Moj omiljeni tim sa kojim volim da igram je PSŽ, ali ovog puta ne mogu da se izborim sa timovima poput Bajerna ili Real Madrida, jer mi nema glavnog igraca - Zlatana Ibrahimovica kao ni vrhunskog odbranbenog igraca Davida Luiza :( . Ali prezivecu nekako, valjda :D

[priloženu datoteku obrisao administrator]
« Poslednja izmena: Februar 17, 2017, 00:44:13 od strane Welicak94 »

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Decembar 23, 2016, 12:13:39
Slazem se da je najbolji do sada ali ne svidja mi se opet ono sranje oko licenca gde npr real,juve,celsi itd nisu kako treba sto se tice oko imena i grba iako ja imam petch i sve mi je ok osim toga sto u bajernu nisu pravi igraci kao ni u partizanu i zvezdi.Omiljen tim mi je barsa i mislim da su nju napravili da bude najjaca jer protiv koga god da igram dobijem sa njom,ali volim da igram i sa bvb,arsenalom,liverpulom i sa atletikom zbog karaska

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #2 poslato: Februar 17, 2017, 00:43:40
Stavio sam novi torrent za skidanje najnovijeg patch-a sa novim sastavima .lak. (25.01.2017.)

Van mreže direktor9

• Kralj
    • Rejting: 9
  • Sabit Gerzic
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: April 30, 2017, 16:34:35
« Poslednja izmena: April 30, 2017, 16:36:53 od strane direktor9 »

"Never train children when their mothers are around. It's always trouble."
Piccolo